Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Timwork?

pitsoneq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu wszyscy "płaczą" o zgranie drużyny. Jak dla mnie jest to największe gunwo które jest wymówką dla słabych graczy przez co przegrywają swoją linie. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

­Teamwork jest dosyć ważny w grze, np. bot musi jakoś ze sobą współpracować, porozumiewać się, "lubić" aby coś z tego wyszło. Gra w pojedynke nie ma sensu. Gracze w niższych dywizjach niestety wolą zwalać winę, po nieudanej akcji czy braku współpracy, na kogoś innego niż zobaczyć swoje błędy, przeanalizować je i powiedzieć sobie wprost "tak, to moja wina, mogłem zrobić to lepiej".

­VeIMQWU.png

Opublikowano

A co jeśli każda linia pushuje? Bez żadnego teamworku, po prostu są zajebiści na swoich liniach i nie popełniają błędów. Jaki sens byłby splitować się na midzie w 5 skoro enemy biorą 2 linie na raz? Tak samo roam w 5 skończy się pushem 2 innych linii.

Odkrywca
Opublikowano

A co jeśli każda linia pushuje? Bez żadnego teamworku, po prostu są zajebiści na swoich liniach i nie popełniają błędów. Jaki sens byłby splitować się na midzie w 5 skoro enemy biorą 2 linie na raz? Tak samo roam w 5 skończy się pushem 2 innych linii.

po to ze jak przypuscmy mid pushuje a enemy ogarniaja i go zamkna w 5 to jest martwy? Dzieki temu sie feeduja:)

Głupie jak wpierdalanie sie 1v5 :)

Opublikowano

Jak grasz katariną na BoL'u to teamwork jest zbędny, fakt.

Jak grasz katariną, to możesz zostać w brązie x­D

Teamwork nic nie da, jeśli każdy przegrał linię.

Opublikowano

po to ze jak przypuscmy mid pushuje a enemy ogarniaja i go zamkna w 5 to jest martwy? Dzieki temu sie feeduja:)

Głupie jak wpierdalanie sie 1v5 :)

Djud pisałem że twój team nadal pushuje inne linie. A więc będzie 300g + 4x assyssta ( w najlepszym wypadku :v) vs 250g ( chyba? 2 wieże) x5 = 1500 + większa kontrola mapy djud

Opublikowano

Do masterka to działa, niżej teamwork nie ma większego sensu, jeśli każdy wygrywa

Opublikowano

Teamwork to kluczowy element gry, Bez niego nie wygrasz gry w wyższych dywizjach (soloq), a już nie mowie o drużynowych.

Wymówka słabych? Myślę, ze to raczej wymówka indywidualistów. 

Opublikowano

­XDDDDDDDDDDDDDDDD

Popieram, dla mnie teamwork jest żałosną wymówką dla tych którzy nie potrafią wygrać 1vs1/2vs2, i skupiają się tylko na split pushu z teamem.

Przegrałeś linię, więc raczej będzie Ci potrzebna pomoc od takiego junglera racja?

Jak ktoś gankuje, to już wtedy zaczyna się teamwork, bo współpracujecie.

Dzięki takiemu teamwork'owi macie szansę wygrać grę szybciej.

Ja sram na ludzi, którzy wolą 1v1 i płaczą mi na czacie (why 1v3).

Spróbuj repaira, nie powinno być po tym więcej teamworków

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ja tam zawsze pomagam jak widzę że jest 2vs1, opuszczam czasem nawet swoją linie jak widzę że mogę, ale wiadomo, gram od niedawna ale już mi się wczoraj zdarzył taki mecz że wszyscy płakali na siebie nawzajem i wyzywali od noobów..

OsoInternational.jpg

Opublikowano

no wlasnie przeciez to gowno. Pewnie wygrywasz kazda linie, a pozniej przegrywasz gre  bo chodzisz jak pizdeczka sam. Ja juz znam takich agentow jak ty

Opublikowano

owszem mozna grac bez zadnej wspopracy, ale dluzej to trwa, i w sytuacji gdzie enemy team wspolpracuje jest jechanka i surrender 20

Opublikowano

­XDDDDDDDDDDDDDDDD

Przegrałeś linię, więc raczej będzie Ci potrzebna pomoc od takiego junglera racja?

Jak ktoś gankuje, to już wtedy zaczyna się teamwork, bo współpracujecie.

Dzięki takiemu teamwork'owi macie szansę wygrać grę szybciej.

Ja sram na ludzi, którzy wolą 1v1 i płaczą mi na czacie (why 1v3).

Spróbuj repaira, nie powinno być po tym więcej teamworków

Sorry, takim sposobem wbiłem d3, nie lubie grać teamowo bo to wymówka dla pizd które nie dadzą rady carrować gry solo. Pomocy junglera nie potrzebuje bo 1vs1 nigdy nie przegrywam, jak dostane od enemy wiecej niż 5 ganków przed 15 minutą to wychodze z gry i tyle.

Opublikowano

Ziomki dostaniecie raka jak uważacie ze teamwork to wymysł. Myślicie ze czemu typki z d1 potrafią wygrać na challangerow? Kazdy wie co ma robić w teamfighcie... Jeden ma pillowac drugi tankować,trzeci ma się wbić zabić kogoś i paść jak szamata.. o to chodzi w tej grze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sorry, takim sposobem wbiłem d3, nie lubie grać teamowo bo to wymówka dla pizd które nie dadzą rady carrować gry solo. Pomocy junglera nie potrzebuje bo 1vs1 nigdy nie przegrywam, jak dostane od enemy wiecej niż 5 ganków przed 15 minutą to wychodze z gry i tyle.

Nie rozumiem twojej logiki, skoro enemy jungler często gankuje ci linię przez co nie możesz zagrać 1v1, to poniekąd zmusza cię do współpracy z twoim junglerem, ale ty nie chcesz swojego junglera na linii czy co? To jest zazwyczaj 5v5 i po to jest ten jungler żeby pomagać, nawet cały team może ci się zwalić na głowę, bo nie ma czegoś takiego, że on musi 1v1 na swojej linii :) Nie rozumiem.. czyli jak nie chcesz pomocy to wychodzisz bo nie możesz znieść, ze enemy jest lepsze i lepiej współpracuje ze sobą czy jak?

Nie przegrywasz? Zapewne coś z serii - 'Jebajcie się wszyscy wygram 1v5 a jak nie to zarucham wam matki..'

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...